”Suuret unelmat vaativat suuria tekoja. Yksi ilman toista ei tuota kestäviä tuloksia.” – Kristina Sweet aloittanut Korkialla

Lämpimästi tervetuloa Kristina Sweetille, joka on aloittanut Korkialla sijoitusjohtajana! Kristina vastaa kasvavassa uusiutuvan energian tiimissämme transaktioista ja liiketoiminnan kehittämisestä. Jo yli kahden vuosikymmenen ura neljässä maassa takanaan, Kristina tuo Korkiaan kansainvälistä kokemusta mm. turvallisuus-, maatalous- ja energia-aloilta. Hänen vahvuuksiaan ovat innovointi, liiketoiminnan skaalaaminen sekä suurten muutosten läpivieminen kestävästi.   Q&A Kristinan kanssa: Millaista energiaa tuot […]

Uutinen30.8.2022

Lämpimästi tervetuloa Kristina Sweetille, joka on aloittanut Korkialla sijoitusjohtajana! Kristina vastaa kasvavassa uusiutuvan energian tiimissämme transaktioista ja liiketoiminnan kehittämisestä. Jo yli kahden vuosikymmenen ura neljässä maassa takanaan, Kristina tuo Korkiaan kansainvälistä kokemusta mm. turvallisuus-, maatalous- ja energia-aloilta. Hänen vahvuuksiaan ovat innovointi, liiketoiminnan skaalaaminen sekä suurten muutosten läpivieminen kestävästi.

 

Q&A Kristinan kanssa:

Millaista energiaa tuot työyhteisöön ja tiimiin? 

Ajattelen isosti ja yritän kannustaa muitakin rohkeuteen. Suuret unelmat vaativat suuria tekoja. Yksi ilman toista ei tuota merkityksellisiä tai kestäviä tuloksia. Toimin nopeasti ja tarkoituksenmukaisesti liike-elämässä, mikä sopii mainiosti yhteen Korkian kaltaisen kasvavan, kunnianhimoisen ja hyvää tekevän yrityksen kanssa.

 Jos sinun pitäisi kuvailla asiantuntijuuttasi kolmella sanalla, mitä ne olisivat ja miksi?

Kuvailisin itseäni joustavaksi, sydämelliseksi ja kunnianhimoiseksi. Olen joutunut rakentamaan uraani uudelleen neljässä eri maassa, luomaan uusia verkostoja, oppimaan uusia taitoja sekä sopeutumaan uusiin kulttuureihin. Nämä kokemukset ovat paitsi tehneet minusta paremman ihmisen, myös antaneet ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää ammatillisia taitoja. Ei ole liioiteltua sanoa, että ne ovat lisäksi tehneet minusta myötätuntoisemman ja nöyremmän ihmisen.

Kirja, joka teki sinuun syvän vaikutuksen:

Steven Kotlerin The Rise of Superman. Se on kirja tieteestä, jonka avulla ihmiset voivat tehdä poikkeuksellisia asioita. Teoksessa kirjailija esittelee fysiologisia syitä sille, miksi ihmiset voivat tehdä jopa näennäisen yli-inhimillisiä tekoja. Ennen kaikkea kiehtovaa on se, miten kirjailija yhdistää nämä tekijät onnellisuuteen. En väitä olevani poikkeuksellinen, mutta kyseinen kirja auttoi ymmärtämään, kuinka aivoni toimivat päätöksenteko- ja ongelmanratkaisutilanteissa – ja miten se puolestaan liittyy omaan onnellisuuteeni.