Avoinna sijoituksille

Korkia Renewables Energy Infrastructure Ky -rahasto

5+2

Toimikausi 5+2 vuotta

Hajautettu

Projektimme ovat maantieteellisesti hajautettuja eri alueille

125

Työllistämme n. 125 uusiutuvan energian osaajaa

Houkutteleva riski-tuottoprofiili ja mahdollisuus tehdä vaikuttavaa sijoittamista

Korkia Renewables Energy Infrastructure Ky soveltuu instituutioille ja varakkaille, edistyneille yksityissijoittajille. Minimimerkintä 50.000 euroa edistyneille varakkaille sijoittajille ja 100.000 euroa ammattimaisille sijoittajille.

Houkutteleva tuotto?

Rahastomme sijoitusstrategia keskittyy tuulivoiman ja aurinkoenergian hankekehitysvaiheen rahoittamiseen. Tämä poikkeaa sijoittajille markkinoilla pääsääntöisesti tarjotusta mallista, jossa fokus on energialaitosten rakentamisessa ja myymisessä tai sähkön myyntitulon tavoittelussa. Hankekehitysvaiheen sijoitusten lyhyempi aikajänne sallii nopeamman pääoman kierron kuin rakennus- ja sähkönmyyntivaihe. Tämä mahdollistaa houkuttelevan tuoton sijoitukselle.

Rakenna puhtaampi tulevaisuus

Hankekehityksen aikana toteutetaan tarvittavat lupaprosessit, joiden perusteella aurinko- tai tuulivoimala voidaan rakentaa. Edellytyksiä laitoksen toteuttamiseen ovat esimerkiksi luontoselvitykset, maankäyttöoikeus, sähköliittymä sekä rakennuslupa.

Miten toimimme

Laajan ja asiantuntevan tiimimme avainhenkilöitä

Jussi Lilja

Executive Vice President, Fundraising and Client Relations

+358 50 376 0653​

jussi.lilja@korkia.fi​

Toni Perätalo​ ​

Fund Manager​

+358 45 1111 011​

toni.peratalo@korkia.fi

Uusiutuviin sijoittaminen

Haluatko kuulla lisää energiasijoittamisesta? Ota yhteyttä!

Voit lähettää meille viestin täyttämällä lomakkeen, niin otamme sinuun yhteyttä. Löydät myös koko tiimimme ja suorat yhteystietomme täältä.

 

Yhteystiedot

+358 (0) 10 523 2200

info@korkia.fi

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Huomioithan, että rahoitusvälineiden hankintaan liittyy aina riskejä. Historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta. Tavoiteltu tuotto voi jäädä saamatta ja sijoitetun pääoman voi menettää osittain tai kokonaan.