Tapahtumat

Tältä sivulta löydät Korkian menneet ja tulevat tapahtumat, webinaarit ja podcastit. Katso ja kuuntele asiantuntijoiden näkemyksiä energia-alasta!

Negotiating renewable structures – #neuvottelija-podcastin vieraina Kristina Sweet ja James Spooner

Kristina Sweet ja James Spooner vierailivat Sami Miettisen #neuvottelija-podcastissa keskustelemassa uusiutuvan energian keskeisistä trendeistä sekä markkinanäkymistä. Keskustelun aiheina olivat muun muassa tuulivoiman, aurinkoenergian ja maatalouden yhdistävät hankkeet. Katso jakso YouTubesta tai kuuntele Spotify– tai Apple-podcastina.

Tuulivoima ja aurinkovoima Suomessa – Futucast-podcastin vieraana Martti Malmivirta

Korkian Martti Malmivirta kävi Isak Raution vieraana Futucast-podcastissä. Jaksossa keskulteltiin muun muassa energia-alan historiasta ja nykyhetkestä, tuulivoiman roolista Suomessa, aurinkovoiman historiasta ja tulevaisuudesta, kvanttifysiikasta, Antikytheran koneesta ja paljon muusta. Katso jakso YouTubesta tai kuuntele Spotify– tai Apple-podcastina.

Suomi ja uusiutuvan energian vallankumous -energiaseminaari

Hybriditilaisuutena järjestämämme energiseminaari herätti paljon mielenkiintoa ja keräsi linjojen päähän sekä paikan päälle yhteensä noin 300 uusiutuvasta energiasta kiinnostunutta katsojaa. Tilaisuuden avasi videotervehdyksellään Suomen ulkoministeri Elina Valtonen. Paneeliin osallistuivat Fingridin hallituksen puheenjohtaja Hannu Linna, LUTin tutkimusjohtaja Petteri Laaksonen, Rambollin johtava asiantuntija Elina Salo-Miilumäki sekä Korkian hallituksen jäsen Martti Malmivirta. Tapahtuman juontajana toimi kirjailija ja toimittaja Anu Kuistiala. Voit katsoa tallenteen YouTubesta.

Uusiutuvan energian toinen aalto – Jussi Lilja ja Toni Perätalo vierailivat #neuvottelija-podcastissä

Korkian Jussi Lilja ja Toni Perätalo kävivät Sami Miettisen #neuvottelija-podcastissä keskustelemassa uusiutuvan energian trendeistä. Keskustelua herättivät mm. akut, vety sekä maatalouden ja aurinkovoiman yhdistäminen. Katso jakso YouTubesta tai kuuntele Spotify– tai Apple-podcastina.

Uusiutuva energia sijoituskohteena – #neuvottelija-podcastin vieraina Korkian Jussi Lilja ja Otto Pöyry

Korkian Jussi Lilja, Otto Pöyry ja #neuvottelija-podcastin Sami Miettinen keskustelevat uusiutuvasta energiasta sijoituskohteena. Katso jakso YouTubesta tai kuuntele Spotify– tai Apple-podcastina.

Geopoliittinen riski uusiutuvissa: vastauksena Kanada – #neuvottelija-podcastin vieraina Petri Haataja ja Mikko Kantero

Sami Miettisen #neuvottelija-podcastin jaksossa 155 keskustellaan Korkian Petri Haatajan ja Mikko Kanteron kanssa geopoliittisesta riskistä uusiutuvassa energiassa ja muun muassa Kanadan hyvistä energiantuotannon näkymistä. Katso jakso YouTubesta tai kuuntele Spotify- tai Apple-podcastina.

Suomi vs. Saksa energiakriisissä – #neuvottelija-podcastin vieraina Korkian Minna Korkeaoja ja Elina Seppä

#Neuvottelija-podcastin Sami Miettinen sekä Korkian Minna Korkeaoja ja Elina Seppä keskustelevat energiakriisistä. Jaksossa vertaillaan muun muassa Suomen ja Saksan tilannetta. Katso jakso YouTubesta tai kuuntele Spotify– tai Apple-podcastina.