Kokenut rahoitusammattilainen Janne Martola Korkian talous- ja rahoitusjohtajaksi (CFO)

DI Janne Martola on aloittanut Korkian talous- ja rahoitusjohtajana (CFO) sekä johtoryhmän jäsenenä 1.3.2021. Janne tuo Korkiaan pitkän kokemuksensa talousjohdon ja rahoituksen tehtävistä sekä monipuolisen osaamisensa pääomasijoittamisen ja yrityskauppojen kentältä. Janne Martolalla on yli 20 vuoden tausta taloushallinnon johtotehtävistä, pääomasijoittamisesta sekä yrityskaupoista niin pörssiyhtiöissä kuin listaamattomissa yhtiöissä. Lisäksi hänellä on kokemusta useista hallitustehtävistä Suomessa ja […]

DI Janne Martola on aloittanut Korkian talous- ja rahoitusjohtajana (CFO) sekä johtoryhmän jäsenenä 1.3.2021. Janne tuo Korkiaan pitkän kokemuksensa talousjohdon ja rahoituksen tehtävistä sekä monipuolisen osaamisensa pääomasijoittamisen ja yrityskauppojen kentältä.

Janne Martolalla on yli 20 vuoden tausta taloushallinnon johtotehtävistä, pääomasijoittamisesta sekä yrityskaupoista niin pörssiyhtiöissä kuin listaamattomissa yhtiöissä. Lisäksi hänellä on kokemusta useista hallitustehtävistä Suomessa ja ulkomailla.

Ennen siirtymistään Korkialle Janne on työskennellyt muun muassa Innofactor Oyj:n talousjohtajana, varatoimitusjohtajana ja kansainvälisestä kasvusta vastaavana johtajana sekä CapMan Oyj:n sijoitusjohtajana. Viimeisimpänä hän on työskennellyt Suomen johtavan IT-ulkoistuspalveluiden tarjoaja Tietokeskus -konsernin talousjohtajana.

”Olen innoissani aloittaessani osana Korkian kasvavaa ja asiantuntevaa joukkoa ja päästessäni yhdessä muiden korkialaisten kanssa osallistumaan globaalien kestävän kehityksen haasteiden ratkaisemiseen. Tuon Korkialle analyyttisen ja tuloshakuisen luonteeni ja pyrin sijoitusalan ja kansainvälisen kasvun kokemuksellani osaltani vaikuttamaan yhtiön strategisten tavoitteiden toteutumiseen”, Janne kommentoi.

Jannen vahvuuksiin kuuluvat erityisesti liiketoiminnan ja strategian kehittäminen, yritysjärjestelyt ja -rahoitus, raportointi sekä sijoittajasuhteiden hallinta. Tehtävissään Korkian rahoitus- ja talousjohtajana hän raportoi konsernin toimitusjohtaja Pauli Mäenpäälle.

”Toivotan Jannen lämpimästi tervetulleeksi taloon ja osaksi johtoryhmäämme. Tavoitteenamme oli löytää rahoitus- ja talousjohtajan tehtävään monipuolista osaamista omaava ja kokenut rahoitusammattilainen. Janne täyttää tämän johtoryhmätehtävän erinomaisesti monipuolisella pääomasijoittamisen ja yritysrahoituksen osaamisellaan”, Pauli kertoo.