”Korkialla pääsen rakentamaan parempaa tulevaisuutta seuraaville sukupolville” – Toni Perätalo aloittanut salkunhoitajana

Toni Perätalo on aloittanut salkunhoitajana Korkian Uusiutuvan energian rahastossa. Viimeiset 15 vuotta Toni on työskennellyt kiinteistösijoittamisen parissa eri tehtävissä niin neuvonantajan kuin sijoittajankin roolissa. Korkiaa edeltävässä työssään Toni vastasi noin 250 miljoonan euron arvoisen kiinteistöihin sijoittavan erikoissijoitusrahaston toiminnasta.   Toni, miksi halusit juuri Korkialle töihin? Moni itselleni mielenkiintoinen ja tärkeä asia yhdistyy Korkiassa. Esimerkkeinä työn […]

Toni Perätalo on aloittanut salkunhoitajana Korkian Uusiutuvan energian rahastossa. Viimeiset 15 vuotta Toni on työskennellyt kiinteistösijoittamisen parissa eri tehtävissä niin neuvonantajan kuin sijoittajankin roolissa. Korkiaa edeltävässä työssään Toni vastasi noin 250 miljoonan euron arvoisen kiinteistöihin sijoittavan erikoissijoitusrahaston toiminnasta.

 

Toni, miksi halusit juuri Korkialle töihin?

Moni itselleni mielenkiintoinen ja tärkeä asia yhdistyy Korkiassa. Esimerkkeinä työn merkityksellisyys, aidosti vastuullinen ja lisäarvoa tuottava sijoittaminen sekä innovatiivisuus liiketoiminnassa. Työn merkityksellisyys on asia, jonka painoarvo on omassa arvomaailmassani viime vuosina kasvanut paljon. Uusiutuva energia on ratkaisevan tärkeä maapallon ja ympäristön kannalta ja Korkialla pääsen konkreettisesti edistämään parempaa tulevaisuutta seuraaville sukupolville nopeasti kehittyvässä vaihtoehtoisessa sijoitussegmentissä. Korkialla myös yhdistyy loistavasti kestävä kehitys ja kannattava sijoittaminen on hienoa, ettei tarvitse luopua kummastakaan. Lisäksi Korkian liiketoimintamalli on hyvin innovatiivinen kansainvälisestikin katsoen, mikä tarjoaa kilpailuetua uusien sijoituskohteiden osalta.

Millaista energiaa tuot työyhteisöön ja tiimiin?

Ehdottomasti positiivista ja eteenpäin katsovaa energiaa. Fokusoin energiani mieluummin kollegan jeesaamiseen ja tsemppaamiseen kuin tuijotan kaatunutta maitotölkkiä. Kaatunut maitotölkki pitää toki siivota, mutta ylimääräinen harmittelu ei tilannetta enää muuksi muuta ja energia kannattaa suunnata asioihin, joihin voi vaikuttaa. Usein asioissa voi nähdä eri puolia, ja negatiivisistakin asioista on löydettävissä positiivinen puoli tai kulma. Ei myöskään sovi unohtaa niinkään pientä asiaa työyhteisössä kuin hymy, se tarttuu!

Kirja, joka teki sinuun syvän vaikutuksen:

Aki Hintsan Voittamisen anatomia. Harvoin olen lukenut saman kirjan useampaan kertaan, mutta tämä on poikkeus, josta on riittänyt mielenkiintoa seuraavillekin kerroille. Kirja käsittelee sopivan filosofisesti, mutta samalla käytännönläheisesti konkreettisin esimerkein, mistä asioista kokonaisvaltainen ihminen koostuu ja miten olla oma paras versio itsestään. Pistää miettimään ja laittamaan asioita perspektiiviin. Tätä kirjaa voin lämpimästi suositella kaikille, jotka ovat kiinnostuneita ymmärtämään ja kehittämään itseään kokonaisvaltaisesti.