Korkian webinaari: Energiamarkkinoilla myllertää – keskustelua markkinoiden näkymistä, hankkeiden luvituksesta sekä uusiutuvaan energiaan sijoittamisesta

Järjestimme 2.3. webinaarin energiamarkkinoiden näkymistä, energiahankkeiden luvituksesta sekä uusiutuvaan energiaan sijoittamisesta.

Järjestimme 2.3.2022 webinaarin energiamarkkinoiden näkymistä, energiahankkeiden luvituksesta sekä uusiutuvaan energiaan sijoittamisesta.

Katso YouTube-tallenne tilaisuudesta, jossa käsittelimme seuraavia teemoja:

I. Energiahankkeiden luvitus Suomessa
II. Jatkuuko energiamarkkinoiden myllerrys – miksi ja mitä seuraavaksi?
III. Korkeaa tuottoa uusiutuvasta energiasta, Korkia Uusiutuva Energia Ky

Keskustelupaneelissa uusiutuvan energian näkymistä ja sijoitusmahdollisuuksista keskustelivat Korkian energiasijoituksista vastaava rahastonhoitaja Mika Räsänen ja maankäytön ja luvitusprosessien asiantuntija, toimitusjohtaja Lauri Solin. Webinaarin isäntänä toimi Korkian EVP Jussi Lilja.

Alusta Consulting Oy:n omistaja ja toimitusjohtaja Lauri Solin on toiminut yli 20 vuotta energia- ja teollisuusinvestointien parissa maankäytön ja luvituksen asiantuntijana. Ennen oman yhtiönsä perustamista hän toimi FCG Finnish Consulting Groupin palveluksessa ja häntä pidetään eräänä alan johtavista maankäytön ja luvituksen osaajista.

Korkian energiasijoituksista vastaava rahastonhoitaja Mika Räsänen on ollut perustamassa Korkian ensimmäisiä aurinkoenergiarahastoja. Hän on vastannut useiden aurinko- ja tuulivoimalaitosten rakennuttamisesta ja teknologian kehittämisestä.

Korkeaa tuottoa uusiutuvasta energiasta

Uusi Korkia Uusiutuva Energia Ky -rahastomme sijoittaa pääosin eurooppalaisiin uusiutuvan energian hankekehitysyhtiöihin, mikä eroaa tyypillisistä, rakennus- ja operointivaiheisiin sijoittavista rahastoista. Rahaston etuna on normaalia korkeammat tuotto- ja vaikuttavuusodotukset.

Sijoitustoimintaan liittyy riskejä. Yllä esitetyt tiedot eivät ole sijoitussuosituksia, eikä sijoituskohteeseen liittyvää tietoa tule tulkita suoraksi tai välilliseksi sijoitussuositukseksi. Tuottoennusteen perusteella ei voi tehdä oletuksia tulevasta arvonkehityksestä.