Korkian uudeksi Head of Marketingiksi Eeva Ahotupa

Eeva Ahotupa (VTM) on nimitetty Korkia Oy:n Head of Marketingiksi. Ahotuvan vastuulla ovat konsernin viestintä, markkinointi ja brändin kehittäminen. Tehtävissään hän raportoi konsernin toimitusjohtaja Pauli Mäenpäälle. Ahotupa siirtyy Korkialle Handelsbankenista, missä hän toimi viestinnän ja markkinoinnin eri tehtävissä. Ennen tätä Ahotupa työskenteli viestintäkonsulttina Pohjoisranta Burson-Marstellerissä. Lisäksi hän on aiemmin urallaan ollut myös taloustoimittajana. Ahotuvalla on […]

Eeva Ahotupa (VTM) on nimitetty Korkia Oy:n Head of Marketingiksi. Ahotuvan vastuulla ovat konsernin viestintä, markkinointi ja brändin kehittäminen. Tehtävissään hän raportoi konsernin toimitusjohtaja Pauli Mäenpäälle.

Ahotupa siirtyy Korkialle Handelsbankenista, missä hän toimi viestinnän ja markkinoinnin eri tehtävissä. Ennen tätä Ahotupa työskenteli viestintäkonsulttina Pohjoisranta Burson-Marstellerissä. Lisäksi hän on aiemmin urallaan ollut myös taloustoimittajana. Ahotuvalla on laaja ja monipuolinen, yli 15 vuoden kokemus viestinnän ja markkinoinnin kentältä kattaen muun muassa sisällöntuotannon eri formaatteja sekä mediasuhteiden hoitoa.

”Korkia on komeassa kasvuvaiheessa ja täynnä mielenkiintoisia haasteita. Samaan aikaan viestinnän kenttä on murroksessa ja vastuullisuuteen liittyvät teemat ovat erityisessä nosteessa. Oma taustani sopii tähän yhtälöön kuin nenä päähän, ja tuon yhtiöön näkemystä paitsi viestinnän ja markkinoinnin alalta, myös finanssi- ja konsulttikentältä”, Ahotupa kommentoi.

”Eevalla on laaja-alaista kokemusta viestinnän ja markkinoinnin aloilta, mikä antaa hänelle erinomaiset lähtökohdat kehittää brändiämme. Olemme todella iloisia saadessamme Eevan kaltaisen osaajan osaksi tiimiämme”, sanoo Korkian toimitusjohtaja Pauli Mäenpää.

 

Lisätietoja

Pauli Mäenpää
Group CEO
+358 50 550 7121
pauli.maenpaa@korkia.fi

Eeva Ahotupa
Head of Marketing
+358 50 336 3150
eeva.ahotupa@korkia.fi

Korkia on suomalainen kestävään kehitykseen erikoistunut sijoitus- ja asiantuntijayhtiö. Tarjoamme kansainvälisesti sijoittaja-, yritys- ja instituutioasiakkaillemme vaihtoehtoisia sijoituskohteita, varainhoitoa sekä liikkeenjohdon konsultointia. Tiimimme koostuu yli 50 asiantuntijasta ja pääkonttorimme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa. Onnistumistamme kestävän kasvun eteen mittaamme tekoina.

Kestävän kehityksen ja kasvun väliltä ei tarvitse valita. Me yhdistämme ne.