Korkian vastuullisuusraportti 2021

Yhteiskuntamme kestävän kehityksen edistäminen sekä vastuullisuus ovat kaiken toimintamme ytimessä. Meille vastuullisuus on ennen kaikkea konkreettisia tekoja sekä niiden positiivisia vaikutuksia. Se on muun muassa lisättyä uusiutuvaa energiaa ja vähennettyjä päästöjä. Vuoden 2021 vastuullisuusteoistamme pääset lukemaan vastuullisuusraportistamme.   Näkökulmamme kestävään kehitykseen Ratkaisuja kestävän kehityksen haasteisiin on jo nyt olemassa paljon, ja uusia teknologioita sekä ideoita syntyy […]

Yhteiskuntamme kestävän kehityksen edistäminen sekä vastuullisuus ovat kaiken toimintamme ytimessä. Meille vastuullisuus on ennen kaikkea konkreettisia tekoja sekä niiden positiivisia vaikutuksia. Se on muun muassa lisättyä uusiutuvaa energiaa ja vähennettyjä päästöjä.

Vuoden 2021 vastuullisuusteoistamme pääset lukemaan vastuullisuusraportistamme.

 

Näkökulmamme kestävään kehitykseen

Ratkaisuja kestävän kehityksen haasteisiin on jo nyt olemassa paljon, ja uusia teknologioita sekä ideoita syntyy jatkuvasti lisää. Usein niiden käyttöönottoa kuitenkin haastaa kannattavien liiketoimintamallien ja tuottojen puute. Ponnistelemme päivittäin näiden ratkaisujen löytämiseksi, näkyväksi tekemiseksi ja erityisesti toteuttamiseksi.

Meille kestävä liiketoiminta ei ole vain hyväntekeväisyyttä tai kompensointia, vaan ennen kaikkea tapa saavuttaa pitkäaikaista kilpailuetua sekä luoda uutta kasvua ja tuottoja. Samalla tuemme yhteiskuntamme pääsyä haastaviin kestävän kehityksen tavoitteisiin.

Kantavana ajatuksenamme onkin, ettei sijoittajan tai yrityksen tarvitse valita kasvun tai kestävän kehityksen välillä: me yhdistämme ne.

Antoisia lukuhetkiä, raportin pariin pääset täältä.