Lisää asiantuntijoita Korkialle – Tutustu Michael Sandbergiin

Michael Sandberg on aloittanut Korkialla Director, Joint Venture Management -roolissa. Michaelilla on 12 vuoden kokemus tuulivoima-alalta Suomessa. Hän on toiminut muun muassa Prokon Regenerative Energienin sekä Renantiksen maajohtajana.   Mikä sai sinut hakemaan Korkialle? Korkia on mielenkiintoisessa kasvuvaiheessa ja keskittyy yhä enemmän uusiutuvaan energiaan. Uskon, että vankalla kokemuksellani tuulivoiman kehityksen parista voin omalta osaltani tukea […]

Michael Sandberg on aloittanut Korkialla Director, Joint Venture Management -roolissa. Michaelilla on 12 vuoden kokemus tuulivoima-alalta Suomessa. Hän on toiminut muun muassa Prokon Regenerative Energienin sekä Renantiksen maajohtajana.

 

Mikä sai sinut hakemaan Korkialle?

Korkia on mielenkiintoisessa kasvuvaiheessa ja keskittyy yhä enemmän uusiutuvaan energiaan. Uskon, että vankalla kokemuksellani tuulivoiman kehityksen parista voin omalta osaltani tukea yhtiömme kasvua ja auttaa sitä menestymään.

Mitkä ovat vahvuutesi uudessa roolissasi?

Olen taitava tunnistamaan uusia liiketoimintaympäristöjä ja nopea oppimaan niiden erityispiirteet. Ylipäätään olen nopea sisäistämään olennaisen asiasta kuin asiasta. Sidosryhmäsuhteet ovat toinen vahvuuteni. Olen taitava rakentamaan läheisiä ja pitkäaikaisia suhteita sidosryhmiin.

Motto, jonka mukaan elät:

Mitä enemmän tiedät, sitä paremmin ymmärrät, miten paljon et vielä tiedä.