Medialle

Toimittaja, etsitkö asiantuntijaa haastateltavaksi tai taustatyön tueksi?

Globaali uusiutuvan energian sijoittaja

Luomme kestävää taloudellista arvoa sidosryhmillemme investoimalla teollisen mittakaavan uusiutuvaan energiaan. Missiomme on tuottaa vihreitä megawatteja markkinoille, jotta tulevat sukupolvet saisivat elää taloudellisesti ja ekologisesti kestävässä maailmassa.

Lue lisää

Uusiutuva energia

Executive Vice President, Renewable Energy Mikko Kantero on Korkian uusiutuvan energian sijoituksista vastaava johtaja. Valmius kommentoida mm. seuraavia aiheita: uusiutuva energia, aurinkoenergia, tuulienergia, energiaomavaraisuus

Mikko Kantero​

Executive Vice President, New Markets & Origination

+358 50 2247​

mikko.kantero@korkia.fi​

Energia- ja vaihtoehtoiset sijoitukset

Sijoittaja-asiakkuuksista & varainhoidosta vastaava johtaja Jussi on toiminut yli 20 vuotta varainhoidon ja pääomasijoitusten parissa. Johtoryhmärooleissaan Korkialla ja FIMissä hän on saanut olla mukana niin perinteisen varainhoidon kuin vaihtoehtoisten pääomasijoitusten, kuten energia-, kiinteistö- ja vaikuttavuussijoituksien, kehittämisessä ja tarjoamisessa instituutioille ja Private Banking-asiakkaille. Hän on aktiivinen some-keskustelija ja ottaa mielellään kantaa sijoitusalan päivän polttaviin teemoihin. Valmius kommentoida mm. seuraavia aiheita: energiaan sijoittaminen, energiarahasto, aurinkorahasto, tuulirahasto, vaihtoehtoiset sijoitukset

Jussi Lilja

Executive Vice President, Fundraising and Client Relations

+358 50 376 0653​

jussi.lilja@korkia.fi​

Viestintä

Head of Marketing & Communications Eeva Ahotupa on Korkian viestinnästä ja markkinoinnista vastaava johtaja. Yhteyshenkilö liittyen: Kuva- ja materiaalipyynnöt, haastattelupyynnöt tarvittaessa.

Eeva Ahotupa

Head of Marketing and Communications​

+358 50 336 3150​

eeva.ahotupa@korkia.fi

Muut asiantuntijamme

Meillä on myös lukuisia muita asiantuntijoita. Kansainvälinen tiimimme koostuu sijoitus- ja uusiutuvan energian asiantuntijoista.

Tutustu tiimiimme

Logo & Slogan

Korkian logo koostuu kahdesta osasta, mittatilaustyönä suunnitellusta sanamerkistä ja nuolisymbolista. Taustaväristä tai teknisistä vaatimuksista riippuen logosta on useita käytettävissä olevia värivaihtoehtoja. Kun ”Powering tomorrow” -sloganiamme käytetään yhdessä logon kanssa, se sijoitetaan aina samalla leveydellä logon alle.

Lataa tästä

Logo RGB
Logo & Slogan RGB
White Logo RGB
White Logo & Slogan RGB
Logo CMYK
Logo & Slogan CMYK
White Logo CMYK
White Logo & Slogan CMYK

Pääväriyhdistelmät

Sanamerkki:
CMYK: 85/20/45/35
RGB: 32/73/70
PMS: 7476 C
HEX: 204946

Nuolielementti:
CMYK: 65/0/45/0
RGB: 119/193/167