Ura meillä

Energinen ja kunnianhimoinen tiimimme haluaa saada tuloksia aikaan. Tule mukaan osaksi kasvutarinaamme vauhdittamaan globaalia siirtymää vihreään energiaan!

Sinustako energiamurroksen vauhdittaja?

Pitkä kokemuksemme ja poikkeuksellinen liiketoimintamallimme antavat meille luottamusta ja näkemystä tulevaisuuteen. Aikamme merkittävin energiamurros ei toteudu tyhjillä sanoilla vaan rohkeilla teoilla. Uusiutuvaan energiaan siirtymisen pullonkaulojen poistaminen on edellytys kestävälle kasvulle ja paremmalle tulevaisuudelle. Tämän me osaamme.

Tutustu tiimiimme

Puhtaita megawatteja markkinoille

125

Kasvavaan kansainväliseen tiimimme kuuluu tällä hetkellä 50 ammattilaista ja 75 paikallista asiantuntijaa hankekehitysyhtiöissämme.

5,2 v

Korkialaisten virkaikä on tällä hetkellä keskimäärin 5,2 vuotta. Tavoitteenamme on työpaikka, jossa viihtyy ja kehittyy.

100 %

Kaikki työntekijämme kokevat työilmapiirin olevan hyvä, ja että he voivat vaikuttaa omaan työhönsä. Lisäksi 86% kokee, että heillä on selkeät tavoitteet ja 93%, että heillä on mahdollisuus kehittää osaamistaan.

Haaveena työ, jolla positiivinen hiilikädenjälki?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä kanssamme kädet savessa yhden yhteiskuntamme merkittävimmän haasteen ratkaisemiseksi. Korkia on dynaaminen, kansainvälinen, tiivis ja kasvava työyhteisö, jonka kaikilla jäsenillä on monipuoliset työnkuvat ja aito vaikuttamisen mahdollisuus roolista ja tiimirajoista riippumatta. Kunnianhimoinen asiantuntijatiimimme huokuu tekemisen meininkiä. Olemme joustava työnantaja ja luotamme siihen, että haluat antaa parastasi.

Lisää vuosikertomuksessamme

Avoimet työpaikat

Digital Marketing Specialist, Marketing and Communications​, Helsinki

Oletko etsimämme digitaalisen markkinoinnin asiantuntija? Liity mukaan rakentamaan Korkian brändiä ja nostamaan digitaalinen läsnäolomme uudelle tasolle!

Lue lisää

Keskustellaan lisää

Jos Korkian missio puhuttelee, olethan yhteydessä!

Anna Idänheimo​

Chief People Officer

+358 40 414 3646​

anna.idanheimo@korkia.fi

Haluatko kuulla lisää?

Oletko kiinnostunut hankekehityksestä, sijoittamisesta tai meistä yleisesti? Ollaan yhteydessä!

Voit lähettää meille viestin täyttämällä lomakkeen, niin otamme sinuun yhteyttä. Löydät myös koko tiimin suorat yhteystiedot täältä.

Yhteystiedot

+358 10 523 2200

info@korkia.fi

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät