Suomi vs. Saksa energiakriisissä – #neuvottelija-podcastin vieraina Korkian Minna Korkeaoja ja Elina Seppä

#Neuvottelija-podcastin Sami Miettinen sekä Korkian Minna Korkeaoja ja Elina Seppä keskustelevat energiakriisistä. Jaksossa vertaillaan muun muassa Suomen ja Saksan tilannetta. Tiesitkö, että sähköverkko Suomessa on vahva muun muassa satojen tuhansien sähkösaunojen ansiosta? Mutta riittävätkö resurssit energiantuotannon, verkkojen ja varastointikapasiteetin lisäämiseksi? Entä mitä haasteita on edessä, kun tavoittelemme IEA:n Net Zero by 2050 -skenaariota? Katso jakso […]

Uutinen19.9.2022

#Neuvottelija-podcastin Sami Miettinen sekä Korkian Minna Korkeaoja ja Elina Seppä keskustelevat energiakriisistä. Jaksossa vertaillaan muun muassa Suomen ja Saksan tilannetta.

Tiesitkö, että sähköverkko Suomessa on vahva muun muassa satojen tuhansien sähkösaunojen ansiosta? Mutta riittävätkö resurssit energiantuotannon, verkkojen ja varastointikapasiteetin lisäämiseksi? Entä mitä haasteita on edessä, kun tavoittelemme IEA:n Net Zero by 2050 -skenaariota?

Katso jakso YouTubesta tai kuuntele Spotify tai Apple podcastina. Jakso on tehty kaupallisessa yhteistyössä.

Kuuntele myös podcastin jakso 151, jossa Jussi Lilja, Otto Pöyry ja Sami Miettinen keskustelivat uusiutuvasta energiasta sijoituskohteena.

 

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

[contact-form-7 id=”13600″ title=”Yhteydenottolomake: Minnan ja Elinan neuvottelija-podcast”]