Tommi Tenho aloittanut Korkian riskipäällikkönä

KTM Tommi Tenho on aloittanut Korkian riskipäällikkönä ja tulee vastaamaan vaihtoehtorahastotoiminnan riskienhallinnasta. Tommi on kokenut rahoitusalan ammattilainen ja tuo Korkiaan vankan osaamisensa riskienhallinnan organisoimisesta ja valvonnasta. Lisäksi hän vahvistaa Korkiaa liiketoimintatiedon hallinnan asiantuntemuksellaan. Ennen Korkialle tuloa Tommi on työskennellyt yksityispankki FIM:issä erilaisissa asiantuntijatehtävissä, ensin Middle Office -asiantuntijana ja sitten varainhoidon parissa Business Intelligence -asiantuntijana. Viimeisimpänä […]

KTM Tommi Tenho on aloittanut Korkian riskipäällikkönä ja tulee vastaamaan vaihtoehtorahastotoiminnan riskienhallinnasta. Tommi on kokenut rahoitusalan ammattilainen ja tuo Korkiaan vankan osaamisensa riskienhallinnan organisoimisesta ja valvonnasta. Lisäksi hän vahvistaa Korkiaa liiketoimintatiedon hallinnan asiantuntemuksellaan.

Ennen Korkialle tuloa Tommi on työskennellyt yksityispankki FIM:issä erilaisissa asiantuntijatehtävissä, ensin Middle Office -asiantuntijana ja sitten varainhoidon parissa Business Intelligence -asiantuntijana. Viimeisimpänä Tommi on työskennellyt riskipäällikkönä FIM:in pääomarahastojen parissa.

”Olen innoissani päästessäni mukaan osaksi Korkian asiantuntevaa ja dynaamista organisaatiota. On mielenkiintoista ja palkitsevaa olla mukana edistämässä kestävää kehitystä tukevaa liiketoimintaa. Odotan innolla, että saan tukea Korkiaa tässä tehtävässä etenkin vaihtoehtoisten sijoitustuotteiden asiantuntemukseni avulla”, kommentoi Tommi.

Tommin vahvuuksiin kuuluu erityisesti laaja-alainen rahoitusalan osaaminen varainhoidon ja erityyppisten sijoitustuotteiden osalta. Lisäksi Tommilla on kokemusta yrittäjyydestä, mikä on kartuttanut erityisesti monipuolista liiketoimintaymmärrystä sekä uuden yritystoiminnan kehittämistaitoja.

Riskipäällikön asemassa Tommi toimii tiiviissä yhteistyössä salkunhoidon, toimitusjohtajan sekä muun johdon kanssa.

”On ilo toivottaa Tommi tervetulleeksi taloon aikana, jolloin varainhoitoala on murroksessa ja sijoittajat etsivät tuotonlähteitä yhä enemmän vaihtoehtoisista sijoituskohteista. Tommi on laaja-alaisen rahoitusalan kokemuksensa myötä keskeisessä roolissa myös vaihtoehtoisien sijoitustuotteidemme riskienhallinnassa. Olemme panostaneet voimakkaasti vaihtoehtoisten sijoitusten tuoteperheen kehittämiseen muun muassa aurinkoenergian saralla ja jatkamme valitulla tiellä”, Korkian toimitusjohtaja Pauli Mäenpää kertoo.