”Tulevaisuuden tavoitteeni on tulla huippujuristiksi uusiutuvan energian alalla ” – Legal Trainee Sofia Korvenmäki aloittanut Korkialla

Sofia Korvenmäki on aloittanut Korkialla Legal Traineena! Tässä tehtävässä hän avustaa uusiutuvan energian hankekehittämiseen, investointipalveluihin ja yrityksen hallintoon liittyvissä lakiasioissa.

Sofia Korvenmäki on aloittanut Korkialla Legal Traineena! Tässä tehtävässä hän avustaa uusiutuvan energian hankekehittämiseen, investointipalveluihin ja yrityksen hallintoon liittyvissä lakiasioissa. Sofia on äskettäin valmistunut juristi, jolla on kokemusta erityisesti sopimuksista, yhtiöiden hallinnosta ja yritysjärjestelyistä. Oikeustieteen tutkintonsa lisäksi Sofia on opiskellut laskentatoimea kauppakorkeakoulu Hankenissa ja suorittaa parhaillaan maisteriopintoja Aalto yliopiston Creative Sustainability -ohjelmassa.

Mikä asia erityisesti sai sinut hakemaan Korkian tehtävää?

Hain Legal Traineeksi Korkialle, koska tehtävässä voin yhdistää molemmat ammatilliset kiinnostuksen kohteeni: oikeudellisten asioiden ja kestävän kehityksen parissa työskentelyn. Koska kestävä kehitys on Korkian ydinliiketoimintaa, työ vaikutti minusta erityisen merkitykselliseltä. Tässä työssä voin myös käyttää päivittäin liike-elämän osaamistani. Tämä Korkian työ vain tuntui unelmatyöltäni.

Mitä tavoitteita ja odotuksia sinulla on uudesta työstäsi?

Koska olen valmistunut juristiksi vasta äskettäin, odotan, että Korkialla saan paljon uutta oikeudellista asiantuntemusta ja kehityn esimerkiksi sopimusten ja asiakirjojen laatimisessa sekä neuvottelutaidoissani. Uskon, että opin myös paljon uutta uusiutuvasta energiasta ja investoinneista. Tulevaisuuden tavoitteeni on tulla huippujuristiksi uusiutuvan energian alalla.

Mikä innostaa sinua vapaa-ajalla?

Vapaa-ajallani innostun erityisesti musiikista. Laulan bändissä, soittelen joskus pianoa ja kuuntelen paljon musiikkia. Tänä syksynä tavoitteenani on oppia soittamaan bassoa. Musiikin lisäksi saan tarmoa viettämällä aikaa luonnossa.