”Uskon Korkian liiketoimintamalliin sekä huippuosaajista koostuvaan tiimiin” – Matti Manner aloittanut Director of Joint Venture Management -roolissa

Matti Manner on aloittanut Korkialla Director, Joint Venture Management -roolissa. Hänen vastuualueenansa on Korkian aurinko- ja tuulivoimahankkeiden kehittäminen yhdessä muun tiimin ja kumppaneiden kanssa. Matti on koulutukseltaan energiatekniikan ja energiatalouden diplomi-insinööri. Ennen Korkiaa hän on työskennellyt 15 vuotta Fortumilla useissa eri tehtävissä kuten uusiutuvan energian ja City Solutions –liiketoiminnan parissa sekä Fortum-konsernin strategiaosastolla. Matin ydinosaamisalueita […]

Matti Manner on aloittanut Korkialla Director, Joint Venture Management -roolissa. Hänen vastuualueenansa on Korkian aurinko- ja tuulivoimahankkeiden kehittäminen yhdessä muun tiimin ja kumppaneiden kanssa. Matti on koulutukseltaan energiatekniikan ja energiatalouden diplomi-insinööri. Ennen Korkiaa hän on työskennellyt 15 vuotta Fortumilla useissa eri tehtävissä kuten uusiutuvan energian ja City Solutions –liiketoiminnan parissa sekä Fortum-konsernin strategiaosastolla. Matin ydinosaamisalueita ovat hankekehitys, liiketoiminnan ja investointiprojektien teknistaloudellinen analysointi, strategiatyö ja liiketoimintasuunnitelmat.

 

Matti, miksi halusit juuri Korkialle töihin?

Uskon Korkian liiketoimintamalliin, jossa keskitytään arvonluontiin aurinko- ja tuulivoiman hankekehitysvaiheessa. Lisäksi vakuutuin rekrytointiprosessin aikana siitä, että Korkialla on hyvä tekemisen meininki sekä huippuluokan osaajista koostuva tiimi. On inspiroivaa tehdä merkityksellistä työtä hyvässä porukassa!

 

Millaista energiaa tuot työyhteisöön ja tiimiin?

Uusiutuva energia ja kestävä kehitys ovat sydäntäni lähellä. Syvä kiinnostukseni aiheeseen sekä siitä kumpuava motivaatio toivottavasti näkyvät myös ulospäin, luoden hyvää “lisäpöhinää” työyhteisöön.

 

Tuleeko sinulla mieleen jokin teko tai valinta, jonka olet viime aikoina tehnyt kestävämmän tulevaisuuden hyväksi? 

Omakotitaloasujana minulla on kohtuullisen iso sähkönkulutus. Olen siirtänyt ison osan sähkönkulutuksesta (lämmitys, lämmin käyttövesi, pesukone ja astianpesukone) yöaikaan ja ylipäätään tunneille, jolloin sähkön spot-hinta on matalampi. Vaikka motiivina on myös säästetyt eurot, tulevaisuuden energiajärjestelmä tarvitsee kipeästi sähkön kulutuskäyttäytymisen muuttumista – käytetään sähköä silloin kun tuuli- ja aurinkovoimaa on tarjolla!