Uusiutuvan energian lukuisat mahdollisuudet vetivät Korkialle – Arja Vasela aloittanut Group Financial Managerina

Arja Vasela on aloittanut Korkialla Group Financial Managerin roolissa. Viimeiset viisi vuotta Arja on työskennellyt Technopoliksella kiinteistöliiketoiminnan talousasioiden parissa ja sitä ennen Talenomilla erilaisissa taloushallinnon asiantuntija- ja esihenkilötehtävissä. Arjan vahvuus onkin erityisesti taloushallinnossa: konsernikirjanpito/IFRS, verotus, yritysjärjestelyt taloushallinnon näkökulmasta sekä talouden prosessit ovat hänen ydinasiantuntijuuttaan.     Arja, miksi halusit juuri Korkialle töihin?  Vastuullisuus on minulle […]

Arja Vasela on aloittanut Korkialla Group Financial Managerin roolissa. Viimeiset viisi vuotta Arja on työskennellyt Technopoliksella kiinteistöliiketoiminnan talousasioiden parissa ja sitä ennen Talenomilla erilaisissa taloushallinnon asiantuntija- ja esihenkilötehtävissä. Arjan vahvuus onkin erityisesti taloushallinnossa: konsernikirjanpito/IFRS, verotus, yritysjärjestelyt taloushallinnon näkökulmasta sekä talouden prosessit ovat hänen ydinasiantuntijuuttaan.  

 

Arja, miksi halusit juuri Korkialle töihin? 

Vastuullisuus on minulle tärkeää, ja varsinkin uusiutuvan energian lukuisat mahdollisuudet herättivät kiinnostukseni Korkiaan. Yhtiö on tällä hetkellä mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa, joten uuteen rooliin oli innostavaa tarttua. Kansainvälisyys on myös plussaa. Lopullinen päätökseni syntyi kuitenkin haastatteluprosessin aikana, kun työyhteisöstä välittyi positiivinen ja energinen kuva.

Mitkä ovat vahvuuksiasi tulevassa roolissasi? 

Olen ystävällinen, avoin ja innostuva. Vahva osaaminen taloushallinnon asioissa ja kehitysorientoitunut työnteko tuovat toivon mukaan positiivista energiaa mukanaan Korkialle. Virheistä opitaan ja asioita kehitetään jatkuvasti!

Tuleeko mieleen jokin teko tai valinta, jonka olet viime aikoina tehnyt kestävämmän tulevaisuuden hyväksi? 

Uuden työn ansiosta pystyn kulkemaan mieheni kanssa samalla autolla arkipäivisin (valitettavasti auto on kuitenkin välttämättömyys Oulussa kulkiessa, joskin meiltä löytyy onneksi hybrid-malli). Viime aikoina olen käynyt perheemme tavaroita aktiivisesti läpi ja lahjoittanut, kierrättänyt tai myynyt meillä vähäiselle käytölle jääneitä käyttökelpoisia tavaroita. Uutta meillä hankitaan vain harkitusti.