Vuoden 2020 vastuullisuustekomme

Keskitymme Korkialla sijoittamiseen ja kehittämiseen kestävän kehityksen osaamisalueella. Kantavana ajatuksenamme on, ettei sijoittajan tai yrityksen tarvitse valita kasvun tai kestävän kehityksen välillä: me yhdistämme ne. Vastuullisuus onkin sisäänrakennettu liiketoimintaamme, ja se näkyy aitojen tekojen kautta. Teoistamme vuonna 2020 pääset lukemaan vastuullisuusraportistamme. Hankkeidemme kautta esimerkiksi: kehitämme markkinoille uudenlaisia vaihtoehtoisia sijoitustuotteita kestävän kehityksen osaamisalueella, kehitämme, rakennamme ja […]

Keskitymme Korkialla sijoittamiseen ja kehittämiseen kestävän kehityksen osaamisalueella. Kantavana ajatuksenamme on, ettei sijoittajan tai yrityksen tarvitse valita kasvun tai kestävän kehityksen välillä: me yhdistämme ne.

Vastuullisuus onkin sisäänrakennettu liiketoimintaamme, ja se näkyy aitojen tekojen kautta. Teoistamme vuonna 2020 pääset lukemaan vastuullisuusraportistamme.

Hankkeidemme kautta esimerkiksi:

  • kehitämme markkinoille uudenlaisia vaihtoehtoisia sijoitustuotteita kestävän kehityksen osaamisalueella,
  • kehitämme, rakennamme ja hallinnoimme uusiutuvan energian hankkeita kansainvälisesti,
  • tuemme kestävää kehitystä liiketoiminnan kehityshankkeissamme mm. puhtaan ja palveluistuvan liikenteen, kestävän elintarviketeollisuuden, vähähiilisen rakentamisen ja uusiutuvan energian saralla.

Antoisia lukuhetkiä, raportin pariin pääset täältä.

Vastuullisuusraportti päivitetty 26.3.2021.